Loading... Please wait!

office@crismus.ro
0318 602 120

ServiciiTransport rutier international de marfa

Cu o experienta vasta in domeniu, Crismus organizeaza transporturi rutiere internationale de marfa oriunde in Europa si nu numai.

Va oferim acces la o gama variata de mijloace de transport rutier , cu diferite tipuri de caroserie.

Daca aveti nevoie de transport pentru marfa dumneavoastra, partenerul de incredere CRISMUS, va pune la dispozitie  atat camioanele din flota proprie, cat si flotele partenerilor subcontractati.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare de transport!

Tipuri de transport oferite:

-Transport cu tranzit rapid - Pentru transporturile rapide asiguram livrare in 24 - 72 ore oriunde in Europa.

-Transport in regim exclusiv – in cazul transporturilor exclusive, camionul este rezervat in totalitate pentru marfa dumneavoastra, putand fi sigilat, oferindu-va siguranta si rapiditate.Venim in ajutorul partenerilor nostri, asigurandu-le in limita disponibilitatii, transport cu camioane dotate cu platforma hidraulica( lift) care poate ridica sarcina utila intre 500 si 800 kg.

-Transport in regim de grupaj – acest tip de transport, este unul economic, marfa dumneavoastra fiind grupata pe un singur camion impreuna cu alte marfuri, timpul de tranzit fiind unul mai mare fata de transportul exclusiv.

Indiferent de tipul de transport ales, va oferim solutii personalizate pentru fiecare client in parte, calitatea serviciilor fiind superioara.

Grupajele sunt organizate astfel incat sa oferim colaboratrilor nostrii siguranta maxima pentru marfurile lor, la tarife competitive, si totodata oferind transportatorilor linii saptamanale de grupaj, pe diverse rute.


Transport rutier intern de marfa

Va asiguram transportul rutier intern de marfa, in regim de camion complet cat si grupaj, atat marfa generala , cat si marfa care necesita conditii speciale de transport (agabaritic, frigo, ADR).

Tarifarea serviciilor de transport se face pe un singur sens pentru distante mai mari de 150 - 200 Km.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare de transport!


Depozitare

De asemenea Crismus va pune la dispozitie depozitul de tranzit din dotare cu o suprafata de peste 300 metrii patrati,localizat in orasul Breaza, judetul Prahova.

Dispunem de echipament complet pentru incarcare/descarcare/ transbordare in siguranta a marfurilor dumneavoastra.


Localizare permanentă a vehiculelor

Dispunem de tehnologie avansata, care va permite sa fiti in permanenta informati despre pozitia camionului , astfel putand aproxima data sosirii marfurilor la destinatie.

Echipa noastra de profesionisti si pasionati de domeniul transporturilor, va sta la dispozitie 24/7.

 


Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord